Carn de Vedella

Certificació de la Marca Q per a la Carn de Vedella

La Marca Q per a la carn de vedella està regulada per la següent normativa:
Ordre ARP/71/2003, de 13 de febrer de 2003, que aprova la reglamentació específica per a la Carn de Vedella que pot gaudir d’aquest distintiu de qualitat. Aquest certificat assegura estàndards de qualitat elevats en la producció, comercialització i traçabilitat de la carn de vedella.

Característiques de Producció

Comercialització

La carn de vedella amb marca Q, es vengui en peces o filetejada i envasada, s’identifica mitjançant una etiqueta o precinte amb el logotip de la Marca Q, el nom de l’adjudicatari, el número de traçabilitat i el nom de l’entitat de certificació.

Control i certificació

Tot el procés productiu, des de la granja fins al punt de venda, està sota el control d’una entitat de certificació independent inscrita al Registre d’Entitats de Control i Certificació de la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, de forma que s’assegura el compliment del reglament de la Marca Q de carn de vedella, així com la traçabilitat des de l’animal viu fins al producte final